Veelgestelde vragen

De bloemen worden bezorgd in een speciale Naturals cadeautas met een bakje water. Je kunt de bloemen op deze manier 24 uur bewaren.

Bij Naturals werken we met dagverse kwaliteitsbloemen, 80% van onze bloemen komt direct van de kwekerij. Wij geven een 100% versgarantie. Niet goed? Dit horen wij graag zodat we samen op zoek kunnen naar een passende oplossing.

  • Laat je bloemen niet langer dan 24 uur in de Naturals geschenkentas staan.
  • Snij de bloemen met een scherp mes schuin af.
  • Plaats de bloemen in een schone vaas met voldoende water en de bijgeleverde snijbloemvoeding.
  • Verschoon het bloemenwater minstens elke 3 dagen.
  • Laat geen blaadjes in het water hangen, hierdoor komen er bacteriën in het water.
  • Bloemen houden niet van zon, tocht, fruit en temperatuurwisselingen. Denk hieraan bij het plaatsen van de vaas.

Als je boeket nog niet in de bezorgronde is opgenomen kun je de tekst voor het kaartje achteraf wijzigen. Neem hiervoor telefonisch contact op met de winkel: 010 4142002.

Bovenaan de pagina waar je de bestelgegevens invult, vind je een grijze balk met de tekst: ‘Heb je een kortingsbon’? Klik hier om je code in te vullen’. Klik op de link op de kortingscode in te vullen voordat je verder gaat met afrekenen. Houd er rekening mee dat we de kortingscode niet handmatig op je bestelling kunnen toepassen als je deze tijdens het uitchecken niet hebt ingevoerd.

Wil je een bepaalde bloem juist wel of niet terugzien in het boeket? Heb je een voor- of afkeur voor een bepaalde kleur? Plaats jouw wens bij het afrekenen bij ‘opmerking’.

Wil je zeker weten of jouw wens in vervulling kan gaan of heb je een ander idee? Wij denken graag met je mee. Bel gerust naar de winkel via 010 414 2002.

Vandaag besteld, morgen in huis. De bezorgdatum van de bloemen is minimaal de volgende dag. De datum kun je aangeven bij het bestellen op deze website. Op zondagen bezorgen wij niet.

Het is (nog) niet mogelijk om een tijdvak aan te geven voor de bezorging.

Wij verpakken de bloemen in onze Naturals cadeautas op water. In de tas blijven de bloemen 24 uur goed. Als je niet thuis bent, worden de bloemen bij de buren afgegeven. Je ontvangt een kaart waarop staat bij welke buren de bloemen zijn afgegeven. Als de buren ook niet aanwezig zijn ontvang je tevens een kaart van ons. Hierna kun je contact met ons opnemen om een nieuw bezorgmoment af te spreken

Bij Naturals werken we met dagverse bloemen en geven we 100% versgarantie. Is er ergens iets mis gegaan? Wij horen dit graag. Neem contact op met de winkel via 010 4142002. We gaan dan samen na wat er aan de hand is en kijken naar een passende oplossing.

Bestel je een boeket buiten ons bezorggebied? Let op: dan wordt het boeket door een collega bloemist gemaakt. Hierdoor kan het boeket afwijken van de afbeelding. Het boeket wordt ook niet in de Naturals cadeautas geleverd.

Sommige producten uit de webshop zijn alleen leverbaar in ons eigen bezorggebied.

Ons eigen bezorggebied bestaat uit de volgende gemeenten:
– Rotterdam
– Schiedam
– Capelle

Kies je voor een kaartje bij het boeket? Dan stemmen wij het soort kaartje af op de boodschap die jij achterlaat voor de ontvanger. Het is jammer genoeg (nog) niet mogelijk om zelf het kaartje digitaal uit te kiezen. Heb je een speciale wens voor het kaartje? Laat het ons gerust weten via 010-4142002.

Alle Naturals winkels doen mee met het Piggy spaarsysteem. Met de Piggy spaarkaart of app heb je een spaarsysteem bij de hand die je bij meer dan 3500 locaties in Nederland kunt gebruiken. Bij elke euro die je in onze winkels besteed krijg je een punt. Verzamel zoveel mogelijk punten en spaar voor leuke beloningen!

Behalve in alle Naturals winkels is het ook mogelijk om Piggy punten op de webshop te sparen.

Klik hier om meer te lezen over Piggy.

Wij zijn een lokale vakbloemist met verschillende winkels in regio Rotterdam. Je kunt ons vinden in Kralingen, de Markthal, Hillegersberg, Erasmus Medisch Centrum en Zoetermeer. Lees hier meer over ons en onze winkels.

We verkopen ook bloemen en planten in onze webshop. De boeketten worden door onze vakkundige bloemstylisten geschikt.

Boeketten die besteld worden op deze website worden in de regio Rotterdam door onze eigen bloemstylisten van Naturals geschikt en door ons atelier bezorgd. Buiten de regio Rotterdam worden deze boeketten door lokale collega bloemist gemaakt. Hierdoor kan het boeket afwijken van de afbeelding.

Winkelwagen