Over Naturals

 

Wie zijn wij?

Hallo! Wij zijn Naturals. Wij geloven dat bloemen het leven net een beetje mooier maken. We willen daarom zoveel mogelijk mensen verblijden met 100% verse en vakkundig geschikte boeketten. Onze bloemen bestel je rechtstreeks bij de lokale bloemist.

De liefde voor bloemen zit bij Mark, de trotse eigenaar van Naturals, in zijn dna. Zijn overgrootvader was één van de eerste bloementelers in de Anna Paulowna polder. Hoewel Mark als tulpenkweker begon, opende hij in 2008 zijn allereerste Naturals winkel in Kralingen, Rotterdam.

Lokale bloemist in regio Rotterdam en Den Haag

Van begin af aan heeft Naturals zich als bloemenwinkel onderscheidden met de herkenbare Naturals cadeautas met bakje water. Zo komen de bloemen altijd fris en fruitig aan op bestemming. Daarbij is de tas een prachtige verpakking, ideaal om cadeau te doen.

Onze boeketten worden met zorg samengesteld door vakkundige bloemstylisten. We werken altijd met 100% verse bloemen van het seizoen, het liefst van de lokale kweker. Je zult zien dat een Naturals boeket langer dan gemiddeld blijft staan.

Inmiddels hebben meerdere Naturals winkels haar deuren geopend in regio Rotterdam en Den Haag.

 

 

Online bloemen bestellen bij de lokale bloemist

De mooiste bloemen en planten bestel je eenvoudig in onze webshop. We hopen dat je voor het online bestellen van bloemen kiest voor je lokale bloemist.

De voordelen?

✅ Korte keten: Rechtstreeks bij de lokale bloemist bestellen = Meer bloem voor je geld
✅ Lokaal: Steun de lokale ondernemer
✅ Inclusief: Mooie cadeautas mét handig bakje water
✅ Persoonlijk: Bel ons gerust voor vragen
✅ Vandaag besteld, morgen in huis.

 

Maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen

Duurzaamheid is voor ons belangrijk. Omdat we werken met de natuur en haar producten willen we hier op een verantwoordelijke manier mee omgaan. We werken nauw samen met lokale kwekers die aandacht hebben voor milieuvriendelijke kweekmethoden. Onze geschenktassen worden gerecycled, waardoor we afval besparen.

Naturals voldoet aan de eisen van ‘de Duurzame Bloemisten’. We streven ernaar om een Barometer Duurzame bloemist certificering te behalen.

Met bloemen maken we je leven net een beetje mooier. En daar doen we het voor.

Naturals. Make your life bloom.

Winkelwagen